0

Klarna Faktura - Klarna Konto - Klarna Kampanjer

Handle nå - betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har fått varene dine.

 • Få alltid varen hjem før du betaler
 • Betalingsbetingelser - alltid 14 dager
 • Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alltid 14 dagers angrerett i henhold til Norsk Forbrukerlov
 • Last ned fakturaene dine fra www.klarna.no
 • Mulighet for delbetalinger
 • Fakturagebyr 49,-

Hvis betalingen uteblir, legges det til en påminnelsesavgift på 62,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.75%. Ved kjøpet foretas det en mikroopplysning for at vi skal vite at du er du. De personlige opplysningene dine behandles i henhold til personopplysningsloven, og det kan hende at disse blir brukt til markedsføring av spennende tilbud og tjenester.

Klarna AB, organisasjonsnummer SE556737-0431

Delbetal fra 95 kr/mnd!

Betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned. Men Klarna konto er mer enn det. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine innen du betaler, samler du alle kjøpene dine på en konto. Dette gjelder også om du har handlet i flere forskjellige butikker via Klarna konto. Det betyr kun en faktura, uansett antall kjøp.

 • Få alltid varen før du betaler
 • Betal fra 95 kr/mnd eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du trenger aldri å gi ut bankkort opplysninger
 • Alle kjøpene dine samles på en konto og på en faktura
 • Handle nå - betal i slutten av neste måned
 • En avgift på 45 kr, uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst innbetale hele beløpet
 • 0 kr i startavgift og årsrente på 22 %
  1 000 kr 10 000 kr 20 000 kr
Effektiv Rente 182% 37% 30%
Total Kredittkostnad 660 kr 1 732 kr 2 932 kr

Klarna Julekampanje - Gyldig fra 1. November

Julekampanje - Kjøp nå, betal i Februar.

Mer Jul og mindre stress

Nå kan du gjøre julens innkjøp i ro og mak og betale i slutten av februar! Med Klarnas julekampanje kan du handle i november, desember og januar, men betale først i slutten av februar – med 0 % rente.*

Hvordan fungerer det?

Du handler i med Klarnas julekampanje i november, desember og januar.

I midten av februar sender vi ut en faktura til deg som du betaler i slutten av måneden. På fakturen samles alle de kjøpene du har foretatt med Klarnas julekampanje. Hvis du har foretatt noen andre tidligere kjøp med Klarna Konto, så samles også disse kjøpene. Du betaler bare 45 NOK per kjøpetilfelle. Det påløper ingen andre kostnader for det du har handlet med Klarnas julekampanje.

Kampanjens oppsett

Per kjøp tilkommer et etableringsgebyr på 45 NOK.

*Effektiv rente ved et kjøp på 5000 NOK, 45 NOK i etableringsgebyr, 0 % rente og betaling etter 4 måneder 2,72 %. Din totalkostnad blir altså 5045 NOK.

Søknaden kommer til å gå gjennom en kredittvurdering, og dette kan innebære at Klarna utfører en kredittsjekk. Ved en eventuell kredittsjekk vil du bli tilsendt et gjenpartsbrev.

Link til Klarnas Julekampanje informasjon.

Link til Klarnas Allmenne vilkår

Link til Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

*Effektiv rente og total kredittkostnad er beregnet på 12 måneder

Fakturaspørsmål

Jeg har fått en påminnelse på betaling.

Du vil få en påminnelse når fakturaen ikke er betalt i tide. Ved å gå til www.klarna.no, vil du kunne finne mer informasjon om hva du har utestående å betale. Det er også der du skal henvende deg hvis du mener å ha utført din betaling i tide med likevel har mottatt en påminnelse.

Kan jeg få en originalfaktura?

Den raskeste måten å se originalfakturaen på, er å gå inn på www.klarna.no. Skriv ditt person- og fakturanummer i de angitte felter, velg "Jeg vil se originalfakturaen" i emnefeltet og trykk på "Behandle spørsmål". Ved å trykke på "Vis" i de blå feltet, vil du få mulighet å se din faktura i pdf-format, og dermed lett se dine betalingsopplysninger.

Kan jeg utsette betalingsfristen min?

Vi har mulighet å flytte frem forfallsdato på originalfakturaen din under spesielle omstendigheter. I så fall ber vi deg kontakte Klarnas kundetjeneste via kontaktinformasjonen på www.klarna.no.

Jeg har ikke fakturaen min og vil betale

Gå inn på www.klarna.no og fyll ut person-og fakturanumer i de angitte feltene. Du vil både kunne se originafakturaen og printe den ut.

Har dere mottatt betalingen min?

Gå inn på www.klarna.no og fyll ut person-og fakturanumer i de angitte feltene. Du vil både kunne se originafakturaen og se om fakturaen er betalt.

Hva er en kontoavtale?

En kontoavtale sendes til deg om du har valgt å delbetale et beløp. Vil du fullføre delbetalingen bør du så fort som mulig signere avtalen og sende dette tilbake til Klarna AB i svarskonvolutten som medfølger. Den første kontofakturaen vil bli sendt til deg i midten av nestkommende måned.

Feil pris på faktura

Opplever du feil pris på fakturaen, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan hjelpe deg. Vennligst bemerk følgende først:
Det er alltid den prisen som står angitt på ordrebekreftelsen som gjelder.
Tilbud er alltid tidsbegrenset. Vi har dessverre ingen mulighet til å endre bestillinger som er blitt gjort før et tilbud begynte å gjelde. Dette gjelder også om din bestilling leveres i løpet av den tiden tilbudet gjelder.

Kid-nummer

Kid-nummeret står nede til venstre på dine faktura. Oppgi alltid KID ved betaling i nettbank og ved manuel innbetalningsanvisning.